WGFS-2
WGFS-33
WGFS-1

produkt

Me më shumë se 1000 lloje produktesh të ofruara në më shumë se 150,000 specifika

më shumë >>

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

rreth nesh

çfarë bëjmë ne

Ne jemi profesionistë të prodhimit të qepjeve kirurgjikale
Ne jemi profesionistë të prodhimit të materialit kryesor të qepjes kirurgjikale
Ne jemi profesional të prodhimit të përbërjes kimike
Ne jemi furnizues profesionistë të pajisjeve mjekësore

më shumë >>
Mëso më shumë

Buletinet tona, informacionet më të fundit rreth produkteve tona, lajmet dhe ofertat speciale.

Klikoni për manual
logo-png

aplikacion

Me më shumë se 1000 lloje produktesh të ofruara në më shumë se 150,000 specifika

 • 10,000 10,000

  Mbi 10,000 metra katrorë 100,000 klasë dhomë e pastër

 • 100 100

  Shitet në mbi 100 vende

 • 550 550

  Prodhimi 550 milion copë në vit

 • 16 16

  Mbi 16 lloje të ndryshme të produkteve të qepjes

Lajme

Lajme në kohë reale

lajme01

Arti i qepjes kirurgjikale: Një udhëzues për zgjedhjen e komponentëve dhe modeleve të duhura

Gjatë kryerjes së një procedure kirurgjikale, përdorimi i qepjeve kirurgjikale sterile dhe...

Arti i qepjes kirurgjikale: Një udhëzues për të zgjedhur...

Gjatë kryerjes së një procedure kirurgjikale, përdorimi i suturave dhe komponentëve sterile kirurgjikale është kritik...
më shumë >>

Rëndësia e majës së gjilpërës plus gjilpërës në kirurgji

Në kirurgji, përzgjedhja e gjilpërës luan një rol jetik në sigurimin e një rezultati të suksesshëm.Një lloj nev...
më shumë >>