WGFS-2
WGFS-33
WGFS-1

производ

Со повеќе од 1000 сорти на производи обезбедени во повеќе од 150.000 спецификации

повеќе >>

за нас

За описот на фабриката

за нас

што правиме

Ние сме професионални производство на хируршки конци
Ние сме професионални хируршки конци за производство на клучни материјали
Ние сме професионални производство на хемиски соединенија
Ние сме професионален добавувач на медицински уреди

повеќе >>
научи повеќе

Нашите билтени, најновите информации за нашите производи, новости и специјални понуди.

Кликнете за прирачник
лого-png

апликација

Со повеќе од 1000 сорти на производи обезбедени во повеќе од 150.000 спецификации

 • 10.000 10.000

  Над 10.000 квадратни метри 100.000 класа чиста соба

 • 100 100

  Се продава во над 100 земји

 • 550 550

  Излез 550 милиони парчиња годишно

 • 16 16

  Над 16 различни видови производи за шиење

Вести

Вести во реално време

вести01

Уметноста на хируршкото шиење: Водич за избор на вистинските компоненти и модели

При изведување на хируршка процедура, употребата на стерилни хируршки конци и...

Уметноста на хируршкото шиење: Водич за избор на...

При изведување на хируршка процедура, употребата на стерилни хируршки конци и компоненти е крит...
повеќе >>

Важноста на врвот на шило плус игла во операцијата

Во операцијата, изборот на игла игра витална улога во обезбедувањето успешен исход.Еден тип на не...
повеќе >>