page_banner

Вести

Fuxin Medical Supplies Co., Ltd. е основана во 2005 година како заедничко вложување помеѓу Weigao Group и Хонг Конг, со капитал од повеќе од 70 милиони јуани.Нашата цел е да станеме најмоќната производствена база на хируршки игли и хируршки конци во развиените земји.Нашите главни производи вклучуваат хируршки конци, хируршки игли и преврски.

Хируршките конци се една од најважните компоненти во операцијата.Тие се користат за затворање на сите исеченици направени за време на операцијата.Овие нишки мора да бидат со највисок квалитет бидејќи ја одредуваат безбедноста и успехот на хируршката процедура.Тука влегува Фусин.

Во Foosin, ние се гордееме со производство на висококвалитетни хируршки конци користејќи најсовремена технологија и најнова опрема.Нашиот искусен тим од професионални техничари гарантира дека нашите конци ги исполнуваат најстрогите стандарди за квалитет.Ние користиме материјали со врвен квалитет како што се полипропилен, најлон и свила за производство на нашите конци.

Нашите хируршки конци се опширно тестирани за да се осигури дека ги исполнуваат највисоките безбедносни стандарди.Ние користиме различни тестови, како што се цврстина на истегнување, цврстина на јазолот и тестирање на еластичност за да се осигураме дека нашите конци се доволно силни за да ја држат раната заедно за време на процесот на заздравување.

Хируршките конци на Фусин се широко користени во процедури како што се офталмологијата, стоматологијата, кардиоваскуларната и општа хирургија.Нашите конци се достапни во различни големини за да одговараат на различни хируршки процедури.Нудиме игли во различни форми, кривини и големини за да се задоволат специфичните хируршки потреби.

Како заклучок, кога станува збор за хируршки процедури, квалитетот и безбедноста се најважни.Во Foosin, ние многу се грижиме да се осигураме дека нашите хируршки конци ги исполнуваат највисоките стандарди за безбедност и квалитет.Нашата посветеност на квалитетот и безбедноста ја заслужи довербата на хирурзите и лекарите ширум светот.Горди сме што придонесуваме во медицинското поле и се стремиме да продолжиме да ги обезбедуваме најдобрите хируршки конци за да обезбедиме успешна операција.


Време на објавување: мај-29-2023 година