side_banner

Nyheter

De gamle kineserne delte solens årlige sirkulære bevegelse i 24 segmenter.Hvert segment ble kalt et spesifikt 'Solar Term'.

Minor Cold er den 23. av de 24 soltermene, den femte om vinteren, slutten av Ganzhi-kalendermåneden og begynnelsen av den stygge måneden.bøtte finger;Solens gule meridian er 285 °;Festivalen leveres inn 5.-7. januar i den gregorianske kalenderen hvert år.Kald luft er kald i lang tid.Mindre kulde betyr at været er kaldt, men ikke til det ekstreme.Det er solbegrepet som representerer endringen i temperaturen, som stor kulde, svak varme, stor varme og sommer.Karakteristikken for solbegrepet lett kulde er kald, men det er ikke kaldt til det ekstreme.

Under Minor Cold har de fleste områder i Kina gått inn i den bitre kuldestadiet om vinteren.Bakken og elvene er frosset.Den kalde luften fra nord beveger seg sørover kontinuerlig.

"Sanjiu-perioden" refererer til den tredje ni-dagers perioden (den 19.-27. dagene) etter dagen for vintersolverv, som er i mindre kulde.Egentlig er Minor Cold normalt den kaldeste perioden på vinteren.Det er viktig å holde varmen i denne perioden.

Generelt er Minor Cold den kaldeste perioden i Kina, som er den beste tiden for å trene og forbedre sin fysikk.For å holde varmen har kinesiske barn spesielle spill å spille, for eksempel bøylerulling og hanekamp.

Det er store mengder vitamin A og B i huangyacai.Ashuangyacai er frisk og mør, den passer til steking, steking og braisering.

Kantonesere blander stekt konservert svinekjøtt, pølse og peanøtter inn i risen.I følge teoriene til tradisjonell kinesisk medisin har klebrig ris effekten av å tonifisere milten og magen i den kalde årstiden.

Den dampede grønnsaksrisen er utrolig deilig.Noen av ingrediensene som aijiaohuang (en slags grønn grønnsak), pølse og saltet and er spesialitetene i Nanjing.

Mindre 1 


Innleggstid: Jan-06-2022